Senaste inläggen

Av Alison - 16 juni 2010 21:12

Tja! nu är jag tillbaka från en skön kväll i stan med glass och mys med Elin. Blev en piggelin för mig och en mjukglass för Elin. mumma. Vi började även planera våran spa/grillkväll, men såklart kom vi inte riktigt överens haha! Men det ska nog bli superduper bra!    Elin tog bilder me d sin kamera och min mobil var död så lägger in bilder nästa inlägg.


Puss och kram 

ANNONS
Av Alison - 16 juni 2010 19:09

Nu ska jag ner til stan och fika med söta Elin och min buss går kvart över så brottom nu! skriver när jag kommer hem :) puss

ANNONS
Av Alison - 16 juni 2010 12:49

Nu har jag skaffat mig en ny blogg header, men eftersom att jag aldrig kan bestämma mig kommer den säkert att försvinna snart igen haha men visst är den snygg ?  


 

Av Alison - 16 juni 2010 10:19

Kommer inte på något bra att skriva just nu så hör av mig senare! kösss :)

Av Alison - 15 juni 2010 21:40Dessa jäkla fotbollsmatcher, det är det ända som är på tv här hemma! Jag får verkligen inte se på något på tvn. Okej att det kan vara kul att se på ibland men eftersom att sveriges landslag är så dåliga att dom inte ens kvalar vad är då meningen ? haha


För mig blir det en film nu...som vanligt!


Antingen blir det komedi med "Hot Tub Time Machine"

eller någon allvarlig drama som "Precious"


  

Av Alison - 15 juni 2010 19:43

Jag har haft huvudvärk hela dagen idag men nu är den över och gud så skönt! Solen skiner och allt är underbart :D Sitter på altanen och dricker kaffe med datan och tar en cigg. Kan det bli bättre än såhär? Hoppas bara att det blir lika fint väder imorgon..Tog en quiz på facebook innan.


Vilken tjej är du?

Du kanske inte hade den bästa uppväxten. Blev aldrig accepterad som du var. Dina intressen för rock , vissa sporter och kanske spel är ditt liv. Du är i stort behov av att alltid förlita dig på vänner, genom vänner får du styrka. Du kan ha dina stunder där livet känns förfärligt, du tänker nogrannare på vad livet igentligen fört dig. Och hur du left. 


Man undrar ju ibland...  

Av Alison - 15 juni 2010 13:38

Halloj!   


Det visade sig att solen är framme idag så det blir för mig att gå ut och lägga mig en stund :) Men först ska jag göra mig en god sallad! 

puss så länge! 


  

Av Alison - 15 juni 2010 13:17

  

MIN NYA BLOGG

Länkar

Glöm inte kommentera!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Translate

Bloglovin'

Breaking Dawn !!

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Fråga mig något :)

Sammerbete

I - - - - - - - - -

Omröstning

Vem är du?
 Kompis
 Familjemedlem
 Hämnade här bara
 Jag följer bloggen
 Bekant

Tailsweep


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se